Appareils et accessoires
Tex-Mex tortillas med strimlet svinekjøtt og bønner
Prép. 30min
Total 1h 20min
6 porsjoner
Ingrédients
-
olivenolje40 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt2 klype
-
svinekjøttbiter, uten sener uten bein, delt i terninger (6 cm x 4 cm)300 g
-
løk delt i båter150 g
-
tomat, moden delt i biter200 g
-
rød paprika delt i biter (2 cm)120 g
-
grønn paprika delt i biter (2 cm)120 g
-
1 - 2 chili, ferskjalapeño, på boks20 - 30 g
-
tomatpuré30 g
-
½ kyllingbuljong terning (til 0.5 l)hønsefond½ ts
-
sorte bønner, hele, på boks drenerte250 g
-
vann100 g
-
maistortillas6
-
rømme, alle typer100 g
-
avokadoer2
-
korianderblader, ferske4 ss
-
lime delt i båter1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
29 g
Calories
1875 kJ /
446 kcal
Lipides
23 g
Fibre
8.2 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation