Appareils et accessoires
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Prép. 10min
Total 1h 5min
16 portions
Ingrédients
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
54.3 mg
Protides
2.2 g
Calories
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nice bundt
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free plain flour
5min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Chunky choc nut brownie
35min
Haupia Pie
3h
Strawberry jelly boats
4h
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Cream cheese frosting
5min