Appareils et accessoires
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Prép. 25min
Total 50min
16 pieces
Ingrédients
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
539 mg
Protides
11 g
Calories
699 kJ /
167 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indoor Picnic
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Glazed Ham
1h 15min
Parmesan Stock Cubes
35min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Pulled Pork
4h 5min
Tuna Tapenade
5min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min