Appareils et accessoires
Easy mac and cheese
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
frozen green peas100 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm) (optional)120 g
-
unsalted butter40 g
-
milk650 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus 3-4 pinches extra to serve¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
Worcestershire sauce3 - 4 dashes
-
dried macaroni pasta (see Tips)250 - 280 g
-
crispy fried onion to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
855.9 mg
Protides
25.6 g
Calories
2562.7 kJ /
610.2 kcal
Lipides
36.4 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
23.2 g
Glucides
44.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Cooking
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Chooky rice
45min
Aussie damper
45min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Mac & cheese cups
1h 15min
Buttermilk scones
35min
Strawberry jelly slice
2h 40min
Bolognese sauce
40min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Tuna mornay
45min