Appareils et accessoires
Jam and coconut tarts
Prép. 30min
Total 1h 10min
24 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
46.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
822.1 kJ /
195.7 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
24.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A taste of South Africa
37 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gingerbread
1h 30min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Salted caramel slice
2h 30min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Milk tart
3h
Peppermint crisp tart
24h 20min
Tuatua fritters
45min
Lemon and coconut blondies
40min
Lemon or lime butter
15min
Sticky date pudding
1h 30min
Buttermilk scones
35min
Lemonade scones
25min