Appareils et accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Hollandaisesaus
15min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Vislasagne met courgette
1h
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h