Appareils et accessoires
Brioche Creamed Corn
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Asiago cheese in pieces3 oz
-
brioche bread crust removed, cubed (2 in.)3 oz
-
whole nutmeg1
-
fresh ginger peeled½ oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
unsalted butter cubed, divided3 oz
-
fresh sweet corn kernels16 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
salt to taste
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
190 mg
Protides
8 g
Calories
1699 kJ /
406 kcal
Lipides
32 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookalong Lunch
4 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilla Sugar
72h
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Hollandaise Sauce
15min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min