Appareils et accessoires
Classic beef burgers (MEATER+®)
Prép. 25min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
934.6 mg
Protides
45.5 g
Calories
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
39.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Buffalo chicken wings
45min
Classic beef burgers
1h
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30min
Sardines with tomato couscous
55min
Scream cupcakes
2h 5min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Rustic beef tarts
1h
Classic beef burgers
1h
Swedish meatballs with gravy
30min