Appareils et accessoires
Chickpea and Turkey Meatball Soup
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
turkey mince300 g
-
medium egg1
-
tomato purée40 g
-
breadcrumbs35 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed450 g
-
water800 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)50 g
-
limes (optionnel) cut in wedges, for garnishing2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1.2 mg
Protides
32.8 g
Calories
2155.8 kJ /
515.3 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
9.8 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Keeping It Cosy
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Étouffée
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Garlic Turkey Stew
45min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Tuscan Bean Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Prawn Saganaki
35min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min