Appareils et accessoires
Spelt bread rolls
Prép. 15min
Total 1h 45min
20 portions
Ingrédients
-
water375 g
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast3 tsp
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
spelt flour300 g
-
baker's flour450 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
sesame seeds for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
173.3 mg
Protides
4.5 g
Calories
674.5 kJ /
160.6 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
26.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Breakfast bars
1h 10min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Fig and walnut bread
3h 20min
Five seed energy bars
1h 45min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Chocolate energy bars
1h
Breakfast bars
40min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Basic berry muffins
40min