Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prép. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (optionnel)3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
234 mg
Protides
9 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Steamed Carrot Cake
1h 35min
Blueberry Coffee Cake
1h
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Pumpkin Spice Mix
5min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Pumpkin Pie
5h
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6h 45min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Black Bean Brownies
35min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min