Appareils et accessoires
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Prép. 15min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1389 mg
Protides
26 g
Calories
1665 kJ /
398 kcal
Lipides
29 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Community Stars Showcase
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Porcini Mushroom Risotto
35min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Rum Babas
3h 45min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Floating Islands
40min
Crema catalana
40min
Steak tartare
30min
Bordelaise Sauce
55min
Fougasse
2h
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Stracciatella Soup
30min
Steak tartare
10min