Appareils et accessoires
Rhubarb Infused Aperol Spritz
Prép. 10min
Total 1h 30min
6 glasses
Ingrédients
Rhubarb Syrup
-
rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish500 g
-
granulated sugar60 g
-
water60 g
-
orange juice only (approx. 50 g)1
Spritz
-
ice cubes or more to fill glasses12 - 18
-
Aperol120 g
-
Prosecco600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
6.7 mg
Protides
0.3 g
Calories
625.2 kJ /
149 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sipping on Summer
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Béchamel Sauce
Pas d’évaluation
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Orange and Pear Pavlova
5h
Beef Satay with Rainbow Noodles
1h 30min
Frozen Cranberry Margarita
5min
Apricot liqueur
30min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Whiskey Cream Liqueur
15min
CosNOpolitan Mocktail
45min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Fennel Risotto
35min