Appareils et accessoires
Nypotetsuppe med spinat og kikerter
Prép. 10min
Total 35min
6 porsjoner
Ingrédients
-
baby spinat, fersk200 g
-
hvitløksfedd2
-
løk delt i fire100 g
-
olivenolje20 g
-
spisskummen, malt2 ts
-
koriander, malt1 ts
-
1 toppet teskje grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret opp1
-
nypoteter terninger (1 cm)300 g
-
vann1000 g
-
hvite kikerter, på boks drenert (1 x 400 g boks)240 g
-
tahini2 ts
-
havsalt1 ½ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
sitron ferskpresset saft (ca. 20 g)½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
7 g
Calories
731 kJ /
175 kcal
Lipides
9 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smak av vår
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Pas d’évaluation
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Pas d’évaluation
Misosuppe
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Pas d’évaluation
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Pas d’évaluation
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Pas d’évaluation
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min