Appareils et accessoires
Porcini Mushroom Risotto
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
shallot halved30 g
-
40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezedfresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp meat stock pastefine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.1 g
Calories
1861 kJ /
444 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
69.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus Risotto
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Cullen Skink
45 Min
Fennel Risotto
35 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min