Appareils et accessoires
Pizza Margherita
Prép. 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingrédients
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
2 tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
tinned chopped tomatoes (see tip)250 g
-
fine sea salt or to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 - 15
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
2544 kJ /
607 kcal
Lipides
24 g
Fibre
4 g
Glucides
78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Number Cake
2h
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Raspberry Turnovers
2h
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Pizza Dough
1h
Brownies
50min
Rainbow Veggie Pizza
1h 40min
Tomato Focaccia
3h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min