Appareils et accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15 g
Calories
1660 kJ /
396.5 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
10.6 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Mexicaanse limoensoep
40min
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Drie soorten melk cake
2h
Dadel- en Haverdrank
20min
Ezogelin Soep
1h 5min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Batbout met kaas
30min
Harira
7h