Appareils et accessoires
Beef jerky
Prép. 20min
Total 1h 50min
265 g
Ingrédients
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
5441.6 mg
Protides
92.5 g
Calories
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Lipides
120.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
41.1 g
Glucides
51.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Japanese ramen noodles
1h
Lollipops
40min
Chocolate ice cream
24h 20min
Aussie damper
45min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Robot cake
2h
Biscuit pops
2h 5min
Honey sesame snaps
1h 50min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Brazilian cheese puffs
20min