Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Prép. 10min
Total 2h
40 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
3.9 mg
Protides
1 g
Calories
448.9 kJ /
106.9 kcal
Lipides
6.9 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Edna's lemon curd teacake
40min
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Lemon curd
20min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Wombat slice
45min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Boston Bun
2h 45min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Spiced fruit loaf
2h 30min