Appareils et accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
BBQ Seasoning
Pas d’évaluation
Vegan Rainbow Salad
25min
French Onion Soup
1h
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Wholemeal Pitta
1h 35min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Rich Tomato Sauce
30min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min