Appareils et accessoires
Geroerbakte groenten
Prép. 10min
Total 10min
4 porties
Ingrédients
-
knoflookteentje10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groente, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
151 kJ /
36 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Champignons of zwammen met look
20min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Garnituur van courgette
30min