Appareils et accessoires
Curryketchup
Prép. 15min
Total 30min
4 potten
Ingrédients
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 pot
Protides
8 g
Calories
1680 kJ /
401 kcal
Lipides
15 g
Fibre
6.9 g
Glucides
56 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Kruiden- en citroenzout
1h
Vleesbouillonpasta
45min
Hornazo
Pas d’évaluation
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Gekruide noten
45min
Appelpunch
30min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Tomatenketchup
1h 15min