Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Candied Sweet Potatoes
1h 20min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Lemon Feta Dressing
5min
Steamed Chicken Breasts
30min
Steamed Broccoli
25min
Lemon Pasta
35min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Italian Salad Dressing
5min
Tex-Mex Red Rice
1h