Appareils et accessoires
Ginger Paste
Prép. 10min
Total 15min
9 oz
Ingrédients
-
ginger, fresh root peeled and cut into pieces (1½ in.)6 ½ oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve (approx. 1 oz)1 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
249.3 mg
Protides
0.2 g
Calories
234.9 kJ /
55.9 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stock Your Staples
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ras el Hanout Spice Mix
10min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Ground Spices
5min
Garlic Paste
20min
Chinese Five Spice
5min
Fajita Seasoning
5min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Ginger Garlic Paste
10min
Wonderful White Bread
5h
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min