Appareils et accessoires
Kimchi risotto
Prép. 5min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (optionnel) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
920.2 mg
Protides
11.2 g
Calories
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Lipides
19.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
74.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Nourishing Snow Pear Dessert
Keine Bewertungen
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Potato Cup Frittata
1 Std.
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Homemade Soy Milk
30 Min
Borscht
50 Min