Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thanksgiving Feast
16 Recettes
Canada
Canada
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Taco Seasoning
5min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Chocolate Pecan Pie
1h 55min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Cherry Amaretto Dream
10min
Holiday Brisket
6h 55min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Green Olive Dip
10min
Za'atar Seasoning
5min
Devilled Eggs
55min
Cooking beetroot and corn
40min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min