Appareils et accessoires
Lemon Pudding Souffles
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter to grease
-
lemons (1 thin peel only, no white pith, plus 2 oz juice)3 - 4
-
sugar3 oz
-
large eggs chilled2
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 pinch
-
whole milk4 oz
-
sugar1 tbsp
-
water simmering for water bath
-
fresh berries to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
98.8 mg
Protides
6.6 g
Calories
849 kJ /
202.9 kcal
Lipides
4.4 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Citrus Crush
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Candied Yams
1h
Apple Buckle Cake
2h
Peach Melba Foam Trifles
40min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Apple Tart (TM6)
1h
Citrus Cheesecake
2h 45min
Orange Curd Tart
1h 20min
Fruit and Nut Bread
2h 30min
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min