Appareils et accessoires
All-Purpose Meat Rub
Prép. 5min
Total 5min
1 jar
Ingrédients
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
6991.8 mg
Protides
3.2 g
Calories
450.4 kJ /
107.7 kcal
Lipides
2.2 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
24.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonings and rubs
18 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Cajun rub
5 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Homemade tallow or lard
25 Std. 15 Min
Aussie damper
45 Min
Santa Maria Dry Rub
5 Min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min