Appareils et accessoires
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 porsiyon
Ingrédients
Baharatlı karamel sos
-
su1090 g
-
şeker300 g
-
limon suyu1 tk
-
toz tarçın½ tk
-
toz muskat3 tutam
-
kakule tane5
-
yıldız anason1
-
sirke1 yk
Mini muzların pişmesi
-
muz yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)12
-
tereyağı2 - 3 yk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsiyon
Sodium
5.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
2810.5 kJ /
671.8 kcal
Lipides
9.3 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
154.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 Recettes
Turquie
Turquie
Vous pourriez aussi aimer...
Sıvı Karamel
35min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Pas d’évaluation
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Etli ve Biralı Turta
1h 40min
Acı Biberli Sebze
1h 5min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4h 25min
Tatlı Tart Hamuru
1h 50min
Espressolu Karamel Sos
45min
Karamelize Beyaz Çikolata
18h
Fit Granola
1h 10min
Buzlu Matcha Latte
5min
Karamel Sos
1h 30min