Appareils et accessoires
Bibimbap burrito
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger sliced (2 mm)20 g
-
gochujang paste40 g
-
light soy sauce20 g
-
water1050 g
-
sugar1 tbsp
-
salt plus 4-5 pinches for seasoning½ tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
oil plus 1 tbsp extra for frying eggs20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (0,5 cm)150 g
-
white sesame seeds1 tsp
-
short-grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots cut in strips120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
eggs4
-
oil for frying eggs1 tbsp
-
wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1616.4 mg
Protides
37.2 g
Calories
3169.4 kJ /
757.5 kcal
Lipides
33.5 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
76.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 Std.
One Pot Noodles
30 Min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Sichuan spaghetti
50 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Stout Brownies
45 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 Std.
Spaghetti alla Carbonara
30 Min