Appareils et accessoires
Red Beans and Rice
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
water divided, plus extra, to rinse and soak63 oz
-
dried red beans8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions quartered12 oz
-
green bell pepper cored and quartered4 oz
-
celery sticks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)8 oz
-
salt pork cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper½ - 1 tsp
-
Cajun spice mix2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried bay leaves3
-
Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)6 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1473.7 mg
Protides
35.3 g
Calories
4678.6 kJ /
1118.2 kcal
Lipides
62 g
Fibre
13 g
Graisses saturées
19.9 g
Glucides
105.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mardi Gras
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Folded Herb Bread
Brak ocen
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min