Appareils et accessoires
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Prép. 10min
Total 20min
24 pieces
Ingrédients
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (optionnel) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
284.5 mg
Protides
5.4 g
Calories
662.8 kJ /
158.4 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Step into Spring
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Bourbon Ginger Fizz
5min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Breakfast Sausage Pizzas
1h 15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Shrimp Scampi
40min
Florida Cuban Rolls
3h
Digestive Bliss
5min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
Three Egg French Omelet
30min