Appareils et accessoires
Quinoa ANZAC biscuits
Prép. 10min
Total 1h
20 pieces
Ingrédients
-
butter120 g
-
golden syrup40 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
white vinegar½ tsp
-
quinoa flakes150 g
-
water100 g
-
brown sugar120 g
-
gluten free plain flour (see Tips)170 g
-
desiccated coconut30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
68.4 mg
Protides
1.9 g
Calories
639.4 kJ /
152.2 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
17.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten free baking
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chunky choc nut brownie
35min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Chocolate and nut biscuits
55min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min