Appareils et accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Mousse van kaas
10 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min