Appareils et accessoires
Paastuin
Prép. 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingrédients
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12.3 g
Calories
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Lipides
28.9 g
Fibre
4 g
Glucides
87.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Brownies
50min
Pannenkoeken
1h 15min
Bechamelsaus
15min
Vegan kruimeldeeg
45min
Aardbeienmojito
10min
Mousse van ham
10min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Chocolade Moelleux
15min
Appelcake
1h