Appareils et accessoires
Paaspastei
Prép. 25min
Total 2h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
36.5 g
Calories
2052 kJ /
491 kcal
Lipides
31.1 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Rode kool met appel
1h 10min