Appareils et accessoires
Peach Cobbler
Prép. 20min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
ginger, fresh (optionnel) peeled, cut into pieces1 cm
-
sugar45 g
-
brown sugar85 g
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
peaches, frozen (thawed 1 hour)600 g
-
all-purpose flour30 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
nutmeg, ground⅛ tsp
-
butter, unsalted diced60 g
Biscuit Topping
-
all-purpose flour200 g
-
sugar100 g
-
baking powder½ tsp
-
Greek yogurt plain130 g
-
egg, large1
-
2 tbsp raw cane sugarturbinado sugar2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
128.3 mg
Protides
6.3 g
Calories
1431 kJ /
342 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
63.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
1h
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Traditional Canadian Pie Pastry
15min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Sweet potato muffins with walnuts
1h
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min