Appareils et accessoires
New England Clam Boil
Prép. 20min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried bay leaves2
-
water12 oz
-
dry white wine8 oz
-
baby red potatoes scrubbed12 oz
-
sweet corn cobs cut into rounds (1 in.)4
-
12 oz andouille sausage, pre-cookedlinguiça cut into pieces (2 in.)12 oz
-
clams cherrystone clams, scrubbed32 oz
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed32 oz
-
unsalted butter diced4 oz
-
lemon cut into wedges1
-
French bread sliced, to serve1 loaf
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3118.8 mg
Protides
87 g
Calories
5522.4 kJ /
1319.9 kcal
Lipides
60.3 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
26.2 g
Glucides
98.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road Trip - Traveling with Thermomix®
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Two Pound Apple Pie
1 Std. 25 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Chamomile Lemonade
15 Min
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
Steamed Shrimp
20 Min
Lime Snow Cones
50 Min
Ube Coffee
10 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min