Appareils et accessoires
Vegan baklava
Prép. 45min
Total 2h 40min
25 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
68.8 mg
Protides
3.6 g
Calories
1002 kJ /
239.5 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
21.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groente-Omeletten
30 min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 godz. 40 min
Russische salade
Brak ocen
Italiaanse brunch
1 godz. 30 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Alpenmacaroni
45 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Harira
7 godz.