Appareils et accessoires
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Prép. 10min
Total 45min
8 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
158.2 mg
Protides
6.4 g
Calories
951.3 kJ /
227.4 kcal
Lipides
17.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
4.1 g
Glucides
14.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Roze roerei
15min