Appareils et accessoires
Grated Carrot Salad
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)21 oz
-
shallot halved, to taste½ - 1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
1 ½ oz vegetable oilsunflower oil1 ½ oz
-
apple cider vinegar to taste½ - 1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
350.2 mg
Protides
1.7 g
Calories
689 kJ /
164.7 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
16.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Florentine Meatballs and Linguine
Pas d’évaluation
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Chickpea Ratatouille
1h
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Curried Lentils
5h 15min