Appareils et accessoires
French Onion Soup (TM5)
Prép. 10min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour65 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
819 mg
Protides
8 g
Calories
979 kJ /
234 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 Min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 Std.
French Onion Soup
1 Std.
Creamy Pea Soup
40 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Rhubarb Ice Cream
36 Std. 25 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min