Appareils et accessoires
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
548.8 mg
Protides
11.2 g
Calories
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Lipides
23.1 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h