Appareils et accessoires
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
Prép. 30min
Total 2h
12 pieces
Ingrédients
Caramel Sauce
-
unsalted butter diced35 g
-
dark brown sugar65 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Cupcakes
-
pears firm, peeled, cored, cut in pieces250 g
-
unsalted butter diced100 g
-
soft dark brown sugar100 g
-
medium eggs2
-
self-raising flour300 g
-
milk250 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon (optionnel)2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Caramel Buttercream
-
sugar150 g
-
unsalted butter diced75 g
Assembly
-
mini salted pretzels broken in 2, for decorating12
-
coloured chocolate sweets red12
-
edible cake decorations (eyes)24
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
483.4 mg
Protides
5.8 g
Calories
1845.1 kJ /
441 kcal
Lipides
20.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
61.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas with Kids
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Menu: Vegetable Soup with Semolina Dumplings, BBQ Pulled Chicken with Bao & Baked Buns
1 Std. 15 Min
Number Cake
2 Std.
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Piñata Cake
1 Std. 40 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50 Min
PB 'n' J Muffins
45 Min
Digger Construction Cake
3 Std.
Lollipop Cake
2 Std. 10 Min
Chocolate Lava Cookies
1 Std. 40 Min
Melting Snowman Biscuits
3 Std.