Appareils et accessoires
Yucatan Style Sopa de Lima
Prép. 20min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
Roma tomatoes cut into pieces115 g
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves with skin on4
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
oregano, dried2 tsp
-
allspice berries½ tsp
-
whole black peppercorns¼ tsp
-
cloves3 tsp
-
lime juice60 g
-
habanero chilli cut in half1
-
salt to taste1 tbsp
-
chicken stock1840 g
-
chicken breasts, skinless, boneless cut into pieces (5 cm/2 in.)625 - 655 g
-
corn tortillas cut into strips and fried, to garnish140 g
-
tomatoes quartered, seeded, diced, to garnish200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1668.3 mg
Protides
34.2 g
Calories
1350.2 kJ /
322.7 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cancun Mexico
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Lamb with Rosemary Potatoes
Pas d’évaluation
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Carnitas
50min
Falafel Waffle
40min
Spiced Almond Milk
15min
Huevos Rancheros
45min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Pozole Rojo
2h 5min