Appareils et accessoires
Beetroot Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
455.4 mg
Protides
15.8 g
Calories
963.9 kJ /
230.4 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min
Courgetti Carbonara
40min
Radish Carpaccio with Cod
Pas d’évaluation
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Thai Cucumber Salad
15min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Celeriac Remoulade
Pas d’évaluation
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Grated Carrot Salad
10min
Smoked Salmon Pâté
5min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min