Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Banana bread with chai crème fraîche
1h 35min
Basic kimchi
144h 20min
Citrus dust
4h 10min
Basic nut butter
30min
Cashew Milk
5min
Sautéed turkey strips
15min
Almond milk
1h 5min
Tahini
20min
Super antioxidant juice
10min
Pear, Apple, Kiwi and Ginger Juice
5min