Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemonade
5min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Lemon Pudding Souffles
40min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Homemade Lemonade
10min
Strawberry Kiwi Smoothie
5min
Strawberry Lemonade
10min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Vanilla Steamer
5min
French Fries (Paul)
1h 15min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min