Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Pas d’évaluation
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Lemonade
5min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Cherry Lemon Limeade
10min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Pineapple Cinnamon Drink
35min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Saskatoon Berry Jam
35min