Appareils et accessoires
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
couscous160 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (optionnel) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (optionnel)4 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1962.2 mg
Protides
16.8 g
Calories
1757.3 kJ /
420 kcal
Lipides
23.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
35.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Soy Dressing
5min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Rich Tomato Sauce
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Chilli Con Carne
35min